4 maj 2011
19:00

Adolfsbergs IK 2

Referat: Skyllbergs IK - Adolfsbergs IK 2

Det här var våran seriepremiär hemma,och vi spelade stundtals väldigt bra i första halvlek. Vi skapade några heta chanser med hjälp av våran fart i djupledslöpningarna. Vi tog ledningen med 1 - 0 genom Tom.W helt rättvist och vi kunde även ha gjort tvåan med lite flyt från Filip.N som kom helt fri med målvakten. Så deras kvittering på slutet var tungt för oss, eftersom vi var det bättre laget i första halvlek. I andra började vi lika bra som i första, vi skapar chanser och det är bra men vi måste bli effektivare med målgörandet. Efterhand blev vi lite trötta och drog på oss för många onödiga frisparkar varav en som till slut blev en hörna som dom fick en straff på 1 - 2, orsaken var att Pontus som stod vi stolpen gav oss en andra chans för bollen hade gått in om han inte (klistrade)den med handen. Pontus blev samtidigt utvisad och dom satte straffen. Efter målet tog vi över och fortsatte skapa en del chanser med en man mindre,eftersom vi tryckte på för att hitta en kvittering så kontrade dom in 1 - 3. Även om vi förlorade tycker jag att vi gjorde en bättre match idag än när vi slog NIK/MIK. Forsätter vi jobba för varandra som vi gör nu så blir det inte roligt för motståndarna i år. Ger alla godkänt men eftersom vi förlorade tror jag ingen är nöjd med matchen, för detta lag har många vinnarskallar i år och det är bra.

ons 10 aug 2011, 19:00 Adolfsbergs IK 2 - Skyllbergs IK